Производител
Производител
Резултати 1 - 18 од 66
Page 1 of 4

Dolce Gusto Napoli Kimbo

Kimbo Napoli - Dolce Gusto компатибилни

279,00 ден

Dolce Gusto Intenso Kimbo

Kimbo Armonia - Dolce Gusto компатибилни

279,00 ден

Dolce Gusto 100% ARABICA - Armonia Kimbo

Kimbo Armonia 100% Arabica - Dolce Gusto компатибилни капсули.

279,00 ден

KIMBO NAPOLETANO

Rating: нема рејтинг.

Kimbo Espresso - Espresso Point компатибилни

249,00 ден

KIMBO 100% ARABICA

Kimbo 100% Arabica - Espresso Point компатибилни

249,00 ден

Sale

Mignon Specialita

Rating: нема рејтинг.
Најдобрата мелница за домашна употреба
26250,00 ден
29426,25 ден

Sale

Mignon Perfetto

Rating: нема рејтинг.
Мињон Перфето, за уште попрецизно мелење
26970,00 ден
30233,37 ден

Eureka MCD4

Rating: нема рејтинг.
Наменета за продавница за кафе
52350,70 ден

Sale

Atom

Rating: нема рејтинг.
43400,00 ден
48651,40 ден

Gaggia Classic PRO

Rating: нема рејтинг.

*** Безвременски дизајн и квалитет ***

21900,00 ден

Gaggia Carezza Deluxe

Rating: нема рејтинг.

*** Со Panarello стимер *** .

14900,00 ден

Sale

Gaggia MAGENTA PLUS

Rating: нема рејтинг.
^^^ Гратис сет од 6 еспресо шољи Gaggia ^^^
32900,00 ден
37905,00 ден

Gaggia Viva Prestige

Rating: нема рејтинг.
Целосно Иноксен дизајн!!!
9990,00 ден

Gaggia Viva Deluxe

Rating: нема рејтинг.
Комбиниран дизајн на инокс и АБС
7990,00 ден

Gaggia Viva Style

Rating: нема рејтинг.
За љубителите на традицијата
6990,00 ден

Gaggia Viva CHIC

Rating: нема рејтинг.
Шик дизајн и Капучино боја која одговара на вашиот ентериер
7490,00 ден

Gran Gaggia White

Rating: нема рејтинг.
Гран Гаџиа, бела боја за вашиот бел ентериер
7990,00 ден

Sale

Gaggia Anima CLASS

Rating: нема рејтинг.
Висока класа на кафемат!!
39900,00 ден
47405,00 ден

Page 1 of 4