Производител
Производител
Резултати 1 - 18 од 66
Page 1 of 4
Sale

KIMBO AROMA INTENSO

250 гр вакум пакување
279,00 ден
379,05 ден

Sale

Kose Crema

Rating: нема рејтинг.
Kose Crema
750,00 ден
840,75 ден

Baratza Sette 30 AP

Rating: нема рејтинг.
Совршено решение за Gaggia со портафилтер!!!
19900,00 ден

Baratza Encore

Rating: нема рејтинг.
Прекрасна entry level мелница!!!
11900,00 ден

Melita Molino

Rating: нема рејтинг.
Свежо мелено кафе за вистинските љубители на кафе
5990,00 ден

Rocket Faustino

Rating: нема рејтинг.
Совршено компактна дигитална мелница
34900,00 ден

Rocket APARTAMENTO

Rating: нема рејтинг.
Компактна Премиум машина за вашиот апартман!!
89900,00 ден

Sale

OSCAR 2

Rating: нема рејтинг.
^^^ Дома, Канцеларија, Мала Кафетерија, Мобилна Локација ^^^
51990,00 ден
61655,00 ден

Sale

E1 - Eagle One Prima

Rating: нема рејтинг.
Една група, Бескрајни можности
272900,00 ден
308275,00 ден

Sale

Mignon Specialita

Rating: нема рејтинг.
Најдобрата мелница за домашна употреба
26250,00 ден
29426,25 ден

Sale

Mignon Perfetto

Rating: нема рејтинг.
Мињон Перфето, за уште попрецизно мелење
26970,00 ден
30233,37 ден

Eureka MCD4

Rating: нема рејтинг.
Наменета за продавница за кафе
52350,70 ден

Sale

Atom

Rating: нема рејтинг.
43400,00 ден
48651,40 ден

Fiorenzato F4 Nano

Rating: нема рејтинг.

Професионална мелница за вистински љубители на кафе

29900,00 ден

Gaggia Classic PRO

Rating: нема рејтинг.

*** Безвременски дизајн и квалитет ***

21900,00 ден

Gaggia Carezza Deluxe

Rating: нема рејтинг.

*** Со Panarello стимер *** .

14900,00 ден

Sale

Gaggia MAGENTA PLUS

Rating: нема рејтинг.
^^^ Гратис сет од 6 еспресо шољи Gaggia ^^^
32900,00 ден
37905,00 ден

Gaggia Viva Prestige

Rating: нема рејтинг.
Целосно Иноксен дизајн!!!
9990,00 ден

Page 1 of 4