Производител
Производител
Резултати 1 - 18 од 66
Page 1 of 4
Sale

Atom

Rating: нема рејтинг.
43400,00 ден
48651,40 ден

Baratza Encore

Rating: нема рејтинг.
Прекрасна entry level мелница!!!
11900,00 ден

Baratza Sette 30 AP

Rating: нема рејтинг.
Совршено решение за Gaggia со портафилтер!!!
19900,00 ден

Sale

Classic PRO Color Vibes

Rating: нема рејтинг.
Која е вашата боја? одберете од 5-те опции
23900,00 ден
25555,00 ден

Dolce Gusto 100% ARABICA - Armonia Kimbo

Kimbo Armonia 100% Arabica - Dolce Gusto компатибилни капсули.

279,00 ден

Dolce Gusto Intenso Kimbo

Kimbo Armonia - Dolce Gusto компатибилни

279,00 ден

Dolce Gusto Napoli Kimbo

Kimbo Napoli - Dolce Gusto компатибилни

279,00 ден

Sale

E1 - Eagle One Prima

Rating: нема рејтинг.
Една група, Бескрајни можности
272900,00 ден
308275,00 ден

Eureka MCD4

Rating: нема рејтинг.
Наменета за продавница за кафе
52350,70 ден

Fiorenzato F4 Nano

Rating: нема рејтинг.

Професионална мелница за вистински љубители на кафе

29900,00 ден

Sale

Gaggia ANIMA

Rating: нема рејтинг.
Промо цена!!!
29900,00 ден
37905,00 ден

Sale

Gaggia Anima CLASS

Rating: нема рејтинг.
Висока класа на кафемат!!
39900,00 ден
47405,00 ден

Sale

Gaggia Anima DeLuxe

Rating: нема рејтинг.
Кафемат со Cappucinatore!!!
32900,00 ден
37905,00 ден

Gaggia Carezza Deluxe

Rating: нема рејтинг.

*** Со Panarello стимер *** .

14900,00 ден

Gaggia Classic PRO

Rating: нема рејтинг.

*** Безвременски дизајн и квалитет ***

21900,00 ден

Sale

Gaggia MAGENTA MILK

Rating: нема рејтинг.
^^^ Гратис сет од 6 еспресо шољи Gaggia ^^^
36900,00 ден
42485,90 ден

Sale

Gaggia MAGENTA PLUS

Rating: нема рејтинг.
^^^ Гратис сет од 6 еспресо шољи Gaggia ^^^
32900,00 ден
37905,00 ден

Sale

Gaggia MD15 Grinder

Rating: нема рејтинг.
Најновата мелница на Gaggia по екстра цена
8900,00 ден
11097,90 ден

Page 1 of 4