Производител
Производител
Резултати 1 - 18 од 66
Page 1 of 4

Gran Gaggia White

Rating: нема рејтинг.
Гран Гаџиа, бела боја за вашиот бел ентериер
7990,00 ден

Gaggia Viva CHIC

Rating: нема рејтинг.
Шик дизајн и Капучино боја која одговара на вашиот ентериер
7490,00 ден

Gaggia Viva Deluxe

Rating: нема рејтинг.
Комбиниран дизајн на инокс и АБС
7990,00 ден

Gaggia Viva Prestige

Rating: нема рејтинг.
Целосно Иноксен дизајн!!!
9990,00 ден

Sale

Gaggia Anima DeLuxe

Rating: нема рејтинг.
Кафемат со Cappucinatore!!!
32900,00 ден
37905,00 ден

Sale

Gaggia Anima CLASS

Rating: нема рејтинг.
Висока класа на кафемат!!
39900,00 ден
47405,00 ден

Gaggia Carezza Deluxe

Rating: нема рејтинг.

*** Со Panarello стимер *** .

14900,00 ден

Sale

Gaggia ANIMA

Rating: нема рејтинг.
Промо цена!!!
29900,00 ден
37905,00 ден

Sale

Classic PRO Color Vibes

Rating: нема рејтинг.
Која е вашата боја? одберете од 5-те опции
23900,00 ден
25555,00 ден

Gaggia Viva Style

Rating: нема рејтинг.
За љубителите на традицијата
6990,00 ден

Sale

Gaggia MAGENTA PLUS

Rating: нема рејтинг.
^^^ Гратис сет од 6 еспресо шољи Gaggia ^^^
32900,00 ден
37905,00 ден

Sale

Kose Crema

Rating: нема рејтинг.
Kose Crema
750,00 ден
840,75 ден

Gaggia Classic PRO

Rating: нема рејтинг.

*** Безвременски дизајн и квалитет ***

21900,00 ден

Dolce Gusto 100% ARABICA - Armonia Kimbo

Kimbo Armonia 100% Arabica - Dolce Gusto компатибилни капсули.

279,00 ден

Kimbo Kose Chicco Verde

Rating: нема рејтинг.

KIMBO KOSE CHICCO VERDE.

850,00 ден

KIMBO INTENSO

Rating: нема рејтинг.

Kimbo Intenso - Nespresso компатибилни

199,00 ден

KIMBO NAPOLI

Rating: нема рејтинг.

Kimbo Napoli - Nespresso компатибилни

199,00 ден

KIMBO ARMONIA

Rating: нема рејтинг.

Kimbo Armonia - Nespresso компатибилни

199,00 ден

Page 1 of 4