Manufacturer:
Select manufacturer
Results 19 - 36 of 50
Page 2 of 3

Kimbo UNO Decaffeinato

Rating: нема рејтинг.

Kimbo UNO Decaffeinato - безкофеински УНО капсули.

299,00 ден

Kimbo UNO Napoli

Rating: нема рејтинг.
Kimbo UNO Napli - Уно капсули Наполи
299,00 ден

Kimbo UNO Sublime

Rating: нема рејтинг.
Kimbo UNO Sublime
299,00 ден

Kimbo Filtro

Rating: нема рејтинг.
Кимбо Филтер кафе 1 кг
999,00 ден

Baratza Sette 30 AP

Rating: нема рејтинг.
Совршено решение за Gaggia со портафилтер!!!
19900,00 ден

Baratza Encore

Rating: нема рејтинг.
Прекрасна entry level мелница!!!
11900,00 ден

Melita Molino

Rating: нема рејтинг.
Свежо мелено кафе за вистинските љубители на кафе
5990,00 ден

Rocket Faustino

Rating: нема рејтинг.
Совршено компактна дигитална мелница
34900,00 ден

Rocket APARTAMENTO

Rating: нема рејтинг.
Компактна Премиум машина за вашиот апартман!!
89900,00 ден

SGL Jolly Nespresso

*** 10 капсули подарок ***

7990,00 ден

KIMBO AROMA ITALIANO

Rating: нема рејтинг.

Kimbo Aroma Italiano

199,00 ден

Sale

KIMBO ESPRESSO NAPOLETANO

Rating: нема рејтинг.

Kimbo Espresso Napoletano

329,00 ден
379,05 ден

Sale

KIMBO AROMA ANTICA TRADICIONE

Rating: нема рејтинг.

Kimbo Aroma Antica Tradizione

299,00 ден
331,55 ден

Sale

KIMBO AROMA GOLD

Rating: нема рејтинг.

Kimbo Aroma Gold - 100% Arabica.

349,00 ден
398,05 ден

KIMBO ARMONIA

Rating: нема рејтинг.

Kimbo Armonia - Nespresso компатибилни

199,00 ден

KIMBO NAPOLI

Rating: нема рејтинг.

Kimbo Napoli - Nespresso компатибилни

199,00 ден

KIMBO INTENSO

Rating: нема рејтинг.

Kimbo Intenso - Nespresso компатибилни

199,00 ден

Kimbo Kose Chicco Verde

Rating: нема рејтинг.

KIMBO KOSE CHICCO VERDE.

850,00 ден

Page 2 of 3