Manufacturer:
Select manufacturer
Results 19 - 36 of 66
Page 2 of 4

Kimbo UNO Napoli

Rating: нема рејтинг.
Kimbo UNO Napli - Уно капсули Наполи
299,00 ден

Kimbo UNO Sublime

Rating: нема рејтинг.
Kimbo UNO Sublime
299,00 ден

Kimbo Filtro

Rating: нема рејтинг.
Кимбо Филтер кафе 1 кг
999,00 ден

Baratza Sette 30 AP

Rating: нема рејтинг.
Совршено решение за Gaggia со портафилтер!!!
19900,00 ден

Baratza Encore

Rating: нема рејтинг.
Прекрасна entry level мелница!!!
11900,00 ден

Melita Molino

Rating: нема рејтинг.
Свежо мелено кафе за вистинските љубители на кафе
5990,00 ден

Rocket Faustino

Rating: нема рејтинг.
Совршено компактна дигитална мелница
34900,00 ден

Rocket APARTAMENTO

Rating: нема рејтинг.
Компактна Премиум машина за вашиот апартман!!
89900,00 ден

Sale

Kimbo Eletto Latina

Rating: нема рејтинг.
250 гр лименка
379,00 ден
447,28 ден

Kimbo Decaffeinato

Rating: нема рејтинг.
Kimbo Decaffeinato
672,60 ден

Sale

Kimbo ESE decaffeinato

Rating: нема рејтинг.
Kimbo патрони ЕСЕ безкофеински
16,00 ден
16,82 ден

Sale

Kimbo Intenso 500gr

Rating: нема рејтинг.
500 гр пакување
500,00 ден
671,48 ден

Sale

Kimbo Napoletano 1 kg

Rating: нема рејтинг.
1 кг кеса
1199,00 ден
1568,28 ден

Sale

Kimbo Napoletano 250 gr

Rating: нема рејтинг.
250 гр кеса
299,00 ден
391,23 ден

Sale

Kimbo Aroma Gold 250 gr

Rating: нема рејтинг.
250 гр зрна
349,00 ден
447,28 ден

Sale

Kimbo Aroma Gold 1 kg

Rating: нема рејтинг.
1 кг зрна
1299,00 ден
1680,38 ден

Sale

Gaggia MAGENTA MILK

Rating: нема рејтинг.
^^^ Гратис сет од 6 еспресо шољи Gaggia ^^^
36900,00 ден
42485,90 ден

Sale

Gaggia MD15 Grinder

Rating: нема рејтинг.
Најновата мелница на Gaggia по екстра цена
8900,00 ден
11097,90 ден

Page 2 of 4