За нас

 
Врвен квалитет на кафе и опрема

Кимбо е основан 1963 година од браќата Рубино во светската престолнина на кафето - Наполи. Од самото основање па до денес, Кимбо го задржа производството во својата фабрика во Наполи, нудејќи врвно еспресо и капсули. Ние ви го носиме вистинскиот вкус на Наполитанско кафе до вашите ресторани, кафетерии, канцеларии и во вашиот дом.

 
Gaggia, Fiorenzato и Saeco

Ние сме официјални дистрибутери и сервисери на врвните кафемати Гаџа - Милано, дигитални мелници Фиорензато и машините за капсули за дома и канцеларија на Саеко. На продажните места инсталираме опрема со дигитални бројачи како и телеметрија за дистанционо следење на продажбата преку смарт телефон, таблет или компјутер со што сопственикот/менаџерот на продажното место ја контролира продажбата на кафе и го ограничува злоупотребата од персоналот кој работи со кафематите.

 
Поддршна на продажни места

За потрошувачите кои служат Кимбо кафе, нудиме врвна опрема на Гаџа и Фиоренцато на користење, без никаква инвестиција на клиентот. Целата опрема која ја поставуваме е нова,  третирани со филтри за омекнување на водата, се со цел вашиот локал да понуди врвно кафе. Опремата е професионална и на баристите им нуди непречено работење, врвно кафе, и целосна контрола на продажбата со дигиталните бројачи и телеметрија.

 
Очекувајте поголема продажба

Кафето е артикал на кој баровите ја прават најголемата маржа а луѓето бараат место каде се прави и пие најдобро кафе. Квалитетот и различните достапни вкусови на Кимбо, мелено по доза, произведено на професионални машини ќе ви даде предност пред конкуренцијата и препознатливост на вашиот локал по добро кафе. Вистински силен вкус на Наполитанско кафе.

 
Испорака до вапите канцеларии или продажни места

Кимбо преку сопствена дистрибуција и локални дистрибутери огранизира испорака на еспресо кафе и капсули до вашите хотели, ресторани и кафетерии, како и до вашата канцеларија.