OSCAR 2

Rating: нема рејтинг.
^^^ Дома, Канцеларија, Мала Кафетерија, Мобилна Локација ^^^

With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден
51990,00 ден
61655,00 ден

Опис

Оскар 2 е направен со идеа да се донесе професионалниот квалитет на еспресо и во најмалите локации, по фантастична цена.

Направен од нерѓосувачки челик, ABS тело, професионален стимер за пареа со PULL-PUSH системот, професионална E61 глава, целосно електронско дозирање, бакарен бојлер од 2 литри.

Опција за директно приклучување на вода или канистер од 3 литри.

Опција за професионален пресостат и неповратен вентил.

Јачина на греач, 1200 W.

Гаранција 2 години.

 

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.