Кимбо Зрно

Кимбо кафе во зрно, наменето за дома и канцеларија

Manufacturer:
Kimbo
Results 1 - 5 of 5
Sale
500,00 ден
671,48 ден

Kimbo Intenso 500gr

500 гр пакување
Rating: нема рејтинг.
Sale
1199,00 ден
1568,28 ден

Kimbo Napoletano 1 kg

1 кг кеса
Rating: нема рејтинг.
Sale
299,00 ден
391,23 ден

Kimbo Napoletano 250 gr

250 гр кеса
Rating: нема рејтинг.
Sale
349,00 ден
447,28 ден

Kimbo Aroma Gold 250 gr

250 гр зрна
Rating: нема рејтинг.
Sale
1299,00 ден
1680,38 ден

Kimbo Aroma Gold 1 kg

1 кг зрна
Rating: нема рејтинг.