Кимбо колекција

Кимбо колекција на додатоци за продажни места

Manufacturer:
Kimbo
Results 1 - 6 of 8
Page 1 of 2

KIMBO COLLECTION

Rating: нема рејтинг.

Kimbo колекција за барови и ресторани.

11,21 ден

KIMBO SUGAR

Rating: нема рејтинг.

Kimbo брендиран шеќер

90,00 ден

KIMBO TAKE AWAY CUP

Rating: нема рејтинг.

Kimbo брендирани "take away" хартиени чаши за носење

149,00 ден

KIMBO DISPLAY NAPKIN

Rating: нема рејтинг.

Kimbo држач за салфети

299,00 ден

KIMBO DUBLINO

Kimbo Дублино - стаклена чаша за крем кафе

69,00 ден

KIMBO SPOON

Kimbo лажичка

59,00 ден

Page 1 of 2