E1 - Eagle One Prima

Rating: нема рејтинг.
Една група, Бескрајни можности

With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден
272900,00 ден
308275,00 ден

Опис

Victoria Arduino е легенда во светот на кафематите.

Денес на задоволство на Егзибиционистите ни го донесе моделот Eagle One Prima.

 

 

ЕКЛЕКТИЧЕН, РАЗЛИЧЕН

Отвара нов свет на еспресо искуство, наменет за најпрефинетите љубители на ексентрични и безвременски машини.

E1 дава безброј опции за контрола на температурата на кафето, го потенцира карактерот на секоја бленда или single origin кафиња.

 

 

Нова оптимизација на машината, целосно изолиран бојлер, целосна дигитална контрола, комплетно изработен до перфекција.

 

 

Ве покануваме во нашиот салон за презентација и повеќе детали за производот.

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.