Kimbo Filtro

Rating: нема рејтинг.
Кимбо Филтер кафе 1 кг

With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден
  • Производител Kimbo

Опис

Кимбо премиум спецификација на филтер кафе, пакувано во 1 кг алуминиумска фолија

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.