Дома

Кафе за дома и канцеларија

Manufacturer:
Select manufacturer
Results 1 - 6 of 6

KIMBO AROMA INTENSO

Kimbo Aroma Intenso.

249,00 ден

Indesit UNO

Rating: нема рејтинг.

Indesit UNO - кафе машина за УНО капсули.

5990,00 ден

KIMBO DECAFFEINATO

Rating: нема рејтинг.

Kimbo Decaffeinato - безкофеинско кафе

299,00 ден

KIMBO ESPRESSO NAPOLETANO

Rating: нема рејтинг.

Kimbo Espresso Napoletano

279,00 ден

KIMBO AROMA ANTICA TRADICIONE

Rating: нема рејтинг.

Kimbo Aroma Antica Tradizione

279,00 ден

KIMBO AROMA GOLD

Rating: нема рејтинг.

Kimbo Aroma Gold - 100% Arabica.

299,00 ден