Кафе во зрна

Еспресо кафе за професионални барови

Производител
Kimbo
Резултати 1 - 6 од 6
Sale

Kimbo Crema Suprema

KIMBO CREMA SUPREMA

1260,00 ден
1330,00 ден

Kimbo Extra Cream

Rating: нема рејтинг.

KIMBO EXTRA CREAM

1242,00 ден

Kimbo Gran Gourmet

Rating: нема рејтинг.

KIMBO 100% ARABICA TOP SELECTION

1950,00 ден

Kimbo Kose Chicco Verde

Rating: нема рејтинг.

KIMBO KOSE CHICCO VERDE.

850,00 ден

Kimbo Unique

Rating: нема рејтинг.

KIMBO UNIQUE.

1350,00 ден

Sale

Kose Crema

Rating: нема рејтинг.
Kose Crema
750,00 ден
840,75 ден