Kimbo Extra Cream

Rating: нема рејтинг.

KIMBO EXTRA CREAM


With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден
  • Производител Kimbo

Опис

Екстра крем е нај прифатениот вкус на нашиот пазар, јак и крајно сигурен вкус.

Секогаш добро примен кај љубителите на кафе, оваа мешавина на Робуста и Арабика содржи зрна кафе со потекло од Бразил, централна Америка и Азија и се одликува со профил од средно печено кафе кое ја постигнува слатката точка во балансот помеѓу блажината и киселоста.

Прави прекрасна и танка крема, прекрасна база на еспресо и во миксот со млеко излегува над тежината на млекото со што постигна визуелен ефект кога се подготвува како лате, капучино, макијато или флет бело кафе.

 

КАРАКТЕРИСТИКИ

Состав:     35% Арабика - 65% Робуста

Печење:    Темно

Арома:       Деликатна

Зрно:          Целосно

Вкус:          Одлучувачки

Благ и целосно распореден вкус

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.