Atom

Rating: нема рејтинг.

With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден
43400,00 ден
48651,40 ден

Опис

Еурека Атом е прекрасна мелница која во себе содржи баланс помеѓу класична робусна професионална мелница и компактна мелница наменета за дома или мали специјализирани барови.

Се што треба да задоволи работа во бар со својот нож од 60 мм и 450 w мотор, но сепак компактна.

 

Тивка технологија на мелење

High-speed дисперзија на мелење

ACE систем развиен да го елиминира електростатстото полнење кое може да се јави кај кафето

Hands-Free поделив држач

Stepless Micrometric систем на регулација на мелењето, патентиран од Еурека, со прецизна скала на типови на мелење.

High-speed работа на мелница

Blow-up систем на инка

Barista special електроника со екран на допир

60 mm ножеви

Алуминиумско тело

 

Доаѓа во 3 верзии

Специјални бои, доплата од 1850 денари

https://www.eureka.co.it/public/media/42/thumb_42-0.jpg

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.