Eureka MCD4

Rating: нема рејтинг.
Наменета за продавница за кафе

With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден

Опис

Еурека MCD4 е наменета за продавници за кафе, каде е потреба брзина, издржливост, лесно менување на ситно/крупно мелење.

 

Easy-Setting систем

Stepless Micrometric систем на регулација на мелењето, патентиран од Еурека, со прецизна скала на типови на мелење.

High-speed работа на мелница

Blow-Up систем на инка

Држач на кеси

Алуминиумско тело и база

Достапен во црна боја, или алуминиумски финиш

 

достапни надградби

65mm ножеви - стандард, 450w мотор, 1290 rpm

75mm ножеви - доплата од 13000 денари, 750w мотор, 1430 rpm

85mm ножеви - доплата од 19200 денари, 750w мотор, 1430 rpm

За останатите дополнителни опции како црвени ножеви, титаниумски ножеви, блоу ап инка, стаклена инка, ве молиме да не контактирате.

 

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.