Mignon Specialita

Rating: нема рејтинг.
Најдобрата мелница за домашна употреба

With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден
26250,00 ден
29426,25 ден

Опис

Еурека Мињон е најверојатно најдобрата мелница која е наменета за домашна употреба или мали барови кои користат повеќе мелници за специјални кафиња.

Тивка технологија на мелење

ACE систем развиен да го елиминира електростатстото полнење кое може да се јави кај кафето

Hands-Free поделив држач

Stepless Micrometric систем на регулација на мелењето, патентиран од Еурека

High-speed работа на мелница

Екран на допир

55mm ножеви

 

Доаѓа во 3 верзии

15BL црн преден панел

16CR иноксен преден панел, доплата 990 денари

17NX целосно иноксни страни, Еурека лого перфорација, 3490 ден доплата

Специјални бои, доплата од 1850 денари

Финиш во "стар бакар", златен Dubai Pink / Dubai Rosa финиш, доплата од 5500 денари

 

 

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.