Mignon Silenzio

Rating: нема рејтинг.
Силенцио, перфектен избор, за одлична цена.

With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден
21900,00 ден
24549,90 ден

Опис

Еурека Мињон Силенцио е најверојатно најдобрата мелница која е наменета за домашна употреба или мали барови кои користат повеќе мелници за специјални кафиња.

Тивка технологија на мелење

ACE систем развиен да го елиминира електростатстото полнење кое може да се јави кај кафето

Hands-Free поделив држач

Stepless Micrometric систем на регулација на мелењето, патентиран од Еурека

High-speed работа на мелница

50mm ножеви

310W мотор

 

Доаѓа во 3 верзии

15BL црн преден панел

16CR иноксен преден панел, доплата 990 денари

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.