МЕЛНИЦИ Baratza / Fiorenzato / Rocket / Gaggia

Mелници Baratza, Fiorenzato

Manufacturer:
Select manufacturer
Results 1 - 6 of 6

Fiorenzato F4 Nano

Rating: нема рејтинг.

Професионална мелница за вистински љубители на кафе

29900,00 ден

Baratza Sette 30 AP

Rating: нема рејтинг.
Совршено решение за Gaggia со портафилтер!!!
19900,00 ден

Baratza Encore

Rating: нема рејтинг.
Прекрасна entry level мелница!!!
11900,00 ден

Melita Molino

Rating: нема рејтинг.
Свежо мелено кафе за вистинските љубители на кафе
5990,00 ден

Rocket Faustino

Rating: нема рејтинг.
Совршено компактна дигитална мелница
34900,00 ден

Sale

Gaggia MD15 Grinder

Rating: нема рејтинг.
Најновата мелница на Gaggia по екстра цена
8900,00 ден
11097,90 ден