Fiorenzato F64EVO

Rating: нема рејтинг.

Супер брза електронска мелница - Fiorenzato F64EVO


With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден

Опис

Екран на допир со CapSense технологија

Технички спецификации

 • Прстен "micrometric" подесување на мелењето: континуирано
 • Лакирање: стандард
 • Виљушка за поставување на групата: стандард
 • Подесување на дозите: во секунди
 • Моќ: 350 watt
 • Тип на ножевите: рамен
 • Дијаметар на ножевите: Ø 64 mm
 • Вртежи на ножевите: 1350/min (50 Hz) – 1550/min (60 Hz)
 • Капацитет на инка за кафе: 1,5 kg
 • Тежина: 13 kg
 • Димензии: 230x615x270 mm

 

ДОСТАПНИ БОИ

 
 

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.