Fiorenzato F4 Nano

Rating: нема рејтинг.

Професионална мелница за вистински љубители на кафе


With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден

Опис

Екран на допир со CapSense технологија

Технички спецификации

 • Прстен "micrometric" подесување на мелењето: континуирано
 • Лакирање: стандард
 • Виљушка за поставување на групата: стандард
 • Подесување на дозите: во секунди
 • Моќ: 250 вати
 • Тип на ножевите: рамен
 • Дијаметар на ножевите: Ø 58 mm
 • Вртежи на ножевите: 1400/min (50 Hz) – 1600/min (60 Hz)
 • Капацитет на инка за кафе: 500 грама
 • Тежина: 11 kg
 • Димензии: 169x473x240 mm

 

ДОСТАПНИ БОИ

 
 

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.