Rocket Faustino

Rating: нема рејтинг.
Совршено компактна дигитална мелница

With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден

Опис

Мелење: По потреба

Контрола на дози: 2 автоматски дози (1 или 2 кафиња), мануелно континуирано мелење (со држење на двете копчиња)

Дисплеј: Дигитален дисплеј со бројач на дози

Сетирање на мелење: Микрометарски, без чекори                                                      

Контејнер со зрна: 320 g

Ножеви: Рамни 50 mm дијаметар, кален челик

Мотор: V. 230/50 - 260 W

Димензии: Ширина:130 mm, Ширина на инка:162 mm, Висина: 385 mm

Тежина: 7.6 Kg                 

Каросерија: леан алуминиум

Финиш: Полиран или црн

 

 

Достапен во 4 варијанти:

Faustino Black 

Faustino Chrome + 1000 ден

Faustino Apartamento White + 6900 ден

Faustino Apartamento Copper + 6900 ден

                           

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.