Gaggia MD15 Grinder

Rating: нема рејтинг.
Најновата мелница на Gaggia по екстра цена

With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден
  • Производител Gaggia
8900,00 ден
11097,90 ден

Опис

Прекрасна мелница во entry-level категоријата!

Капацитет на инка: 300 гр

Јачина на мотор: 150 W

Конусни ножеви од нерѓосувачки челик

15 сетинзи за мелење

Дигитален тајмер за мелење

Лесно отсранување на елементи за чистење

Димензии: 15.1 x 35.4 x 22.5 цм

Тежина: 2.11 Кг

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.