Melita Molino

Rating: нема рејтинг.
Свежо мелено кафе за вистинските љубители на кафе

With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден

Опис

Без разлика дали сакате фино мелено кафе за јако и ароматично еспресо или малку покрупно мелено кафе за филтер кафе, со електричната мелница Melitta Molino®  ќе можете да мелете кафе во секоја пригода.

Можете да ја измелете која и да сакате количина на кафе целосно автоматски, до 200 гр капацитет.

  • Количина на кафе од 2 до 14 шољи
  • 100 вати
  • Контејнер со 200 гр капаците на кафе во зрна, со поклопец
  • Индивидуално сетирање на мелње со 17 степени на крупност
  • Прозирен контејнер кој може да се вади од куќиштето
  • Ножеви за мелење кои може да се извадат
  • Автоматско исклучување
  • SGS - тестиран

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.