GAGGIA

GAGGIA - генерален увозник и сервис за Gaggia за територија на Македонија

Manufacturer:
Gaggia
Results 1 - 13 of 13
Sale

Gaggia MAGENTA MILK

Rating: нема рејтинг.
^^^ Гратис сет од 6 еспресо шољи Gaggia ^^^
36900,00 ден
42485,90 ден

Gaggia Classic PRO

Rating: нема рејтинг.

*** Безвременски дизајн и квалитет ***

21900,00 ден

Sale

Gaggia MAGENTA PLUS

Rating: нема рејтинг.
^^^ Гратис сет од 6 еспресо шољи Gaggia ^^^
32900,00 ден
37905,00 ден

Gaggia Viva Style

Rating: нема рејтинг.
За љубителите на традицијата
6990,00 ден

Sale

Classic PRO Color Vibes

Rating: нема рејтинг.
Која е вашата боја? одберете од 5-те опции
23900,00 ден
25555,00 ден

Sale

Gaggia ANIMA

Rating: нема рејтинг.
Промо цена!!!
29900,00 ден
37905,00 ден

Gaggia Carezza Deluxe

Rating: нема рејтинг.

*** Со Panarello стимер *** .

14900,00 ден

Sale

Gaggia Anima CLASS

Rating: нема рејтинг.
Висока класа на кафемат!!
39900,00 ден
47405,00 ден

Sale

Gaggia Anima DeLuxe

Rating: нема рејтинг.
Кафемат со Cappucinatore!!!
32900,00 ден
37905,00 ден

Gaggia Viva Prestige

Rating: нема рејтинг.
Целосно Иноксен дизајн!!!
9990,00 ден

Gaggia Viva Deluxe

Rating: нема рејтинг.
Комбиниран дизајн на инокс и АБС
7990,00 ден

Gaggia Viva CHIC

Rating: нема рејтинг.
Шик дизајн и Капучино боја која одговара на вашиот ентериер
7490,00 ден

Gran Gaggia White

Rating: нема рејтинг.
Гран Гаџиа, бела боја за вашиот бел ентериер
7990,00 ден