Gaggia Accademia

Rating: нема рејтинг.
*** Гратис 1 кг Кимбо кафе ***

With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден
 • Производител Gaggia

Опис

Прекрасно капучино брагодарение на контејнерот за млеко

 • 7 пијалоци со притискање на едно копче - Espresso, Caffè Lungo, Caffè, Cappuccino, Latte macchiato, Hot milk, Milk froth, Hot water
 • Вграден контејнер за млеко со брзо прочистување
 • Автоматско чистење
 • OPTIAROMA - Финкција за персонализирање на интензитетот на аромата на еспресото со 3 подесувања

 

Технички спецификации :

 

 • Капацитет на резервоарот за вода : 1.6 литри
 • Капацитет на контејнерот за млеко : 0,6 литри
 • Капацитет на садот за отпадоци : 15-16 кафиња
 • Капацитет на контејнерот за кафе : 350 гр.
 • Опција за мелено кафе
 • TFT дисплеј во боја
 • 2 независни S/S бојлери
 • Керамички ножеви
 • Подесување на мелењето : 8
 • Регулирање на височината на дозерите
 • Сила на аромата : 3
 • Подесување на температура : 3
 • Подесување на пена: 4
 • Регулирана должина на кафе и млеко
 • Греење на шољи
 • Притисок на пумпата 15 Bar
 • Espresso plus system ✔
 • Gaggia adapting system ✔
 • Rapid steam ✔
 • Филтер за вода Intenza+
 • Автоматско чистење
 • Автоматска декалцификација
 • Фрекфенција : 50 Hz
 • Напојување : 230 V
 • Димензии на производот : 28,2 x 38,5 x 42,8 см
 • Тежина на производот : 17.8 кг
 • Обработен преден дисплеј против отпечатоци

Гаранција : 24 месеци

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.