Gaggia ANIMA

Rating: нема рејтинг.
Промо цена!!!

With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден
 • Производител Gaggia
29900,00 ден
37905,00 ден

Опис

Технички карактеристики:

 

 • Капацитет на резервоарот за вода : 1.8 литри
 • Иноксен ПАНАРЕЛО стимер
 • Капацитет на садот за отпадоци : 15 кафиња
 • Капацитет на контејнерот за кафе : 250 гр.
 • Керамички ножеви
 • Подесувања на ножевите : 5
 • Регулирање на височината на дозерот
 • Опција за мелено кафе
 • Регулирање на должина на кафето
 • Регулирање на температура на кафето : 3
 • Регулирање на должина на млекото
 • LCD дисплеј + копчиња
 • Избор на 17 јазици
 • 3 пијалоци со директен избор
 • Подесување на сила на аромата : 5
 • Подесување на температурата : 3
 • Подесување на должината на млекото
 • Притисок 15 Bar
 • Gaggia adapting system
 • Филтер за вода Intenza+
 • Автоматска чистење, автоматско чистење на системот за млеко
 • Автоматска декалцификација
 • Фрекфенција: 50 Hz
 • Моќност: 1850 W
 • Напојување: 230 V
 • Димензии на производот: 22 x 34 x 43 см
 • Тежина на производот: 7,9 кг
 • Обработен црн преден панел

Температура на група (приготвување на кафе): 85 C

Гаранција : 12 месеци

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.