Gaggia Besana

Rating: нема рејтинг.
Автоматска машина со прекрасна цена!!!

With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден
 • Производител Gaggia

Опис

Технички карактеристики:

 

 • Капацитет на резервоарот за вода : 1 литар
 • Капацитет на садот за отпадоци: 8 кафиња
 • Капацитет на контейнера за кафе : 180 гр.
 • Керамички ножеви
 • Подесување на ножевите: 5
 • Бојлер од нерѓосувачки челик
 • Брзо загревање на бојлерот
 • Избор на 3 кафе опции: ESPRESSO, ESPRESSO LUNGO, HOT WATER
 • Притисок 15 Bar
 • Можност за користење на филтер за вода Intenza+
 • Автоматско чистење
 • Автоматско плакнење и мануелна декалцификација
 • Сигнал за предупредување за декалцификација
 • Мочност: 1400 W
 • Напојување : 230 V
 • Димензии на производот : 29,5 x 32,5 x 42 см
 • Тежина на производот : 7 кг
 • Обработен преден панел против отпечатоци

Гаранция : 24 месеца

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.