Кафемати GAGGIA

GAGGIA Професионални кафемати за вистинските љубители на еспрессо

Производител
Gaggia
Резултати 1 - 12 од 12
Sale

Classic PRO Color Vibes

Rating: нема рејтинг.
Која е вашата боја? одберете од 5-те опции
23900,00 ден
25555,00 ден

Sale

Gaggia ANIMA

Rating: нема рејтинг.
Промо цена!!!
29900,00 ден
37905,00 ден

Sale

Gaggia Anima CLASS

Rating: нема рејтинг.
Висока класа на кафемат!!
39900,00 ден
47405,00 ден

Sale

Gaggia Anima DeLuxe

Rating: нема рејтинг.
Кафемат со Cappucinatore!!!
32900,00 ден
37905,00 ден

Gaggia Cadorna Style

Rating: нема рејтинг.

*** Гратис 250 гр кафе ***

29900,00 ден

Gaggia Carezza Deluxe

Rating: нема рејтинг.

*** Со Panarello стимер *** .

14900,00 ден

Gaggia Classic PRO

Rating: нема рејтинг.

*** Безвременски дизајн и квалитет ***

21900,00 ден

Gaggia Viva CHIC

Rating: нема рејтинг.
Шик дизајн и Капучино боја која одговара на вашиот ентериер
7490,00 ден

Gaggia Viva Deluxe

Rating: нема рејтинг.
Комбиниран дизајн на инокс и АБС
7990,00 ден

Gaggia Viva Prestige

Rating: нема рејтинг.
Целосно Иноксен дизајн!!!
9990,00 ден

Gaggia Viva Style

Rating: нема рејтинг.
За љубителите на традицијата
6990,00 ден

Gran Gaggia White

Rating: нема рејтинг.
Гран Гаџиа, бела боја за вашиот бел ентериер
7990,00 ден