Gaggia Cadorna Prestige

Rating: нема рејтинг.
*** Гратис 1 кг Кимбо кафе ***

With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден
 • Производител Gaggia

Опис

Технички карактеристики:

 

 • Капацитет на резервоарот за вода : 1.5 литри
 • Капацитет на резервоарот за млеко : 0,6 литри
 • Капацитет на садот за отпадоци : 10 кафиња
 • Капацитет на контејнерот за кафе : 300 гр.
 • Керамички ножеви
 • Подесувања на ножевите : 10
 • Регулирање на височината на дозерот
 • Опција за мелено кафе
 • Регулирање на должина на кафето
 • Регулирање на температура на кафето : 3
 • Регулирање на должина на млекото
 • TFT дисплеј во боја
 • Избор на 17 јазици
 • 14 пијалоци : RISTRETTO, ESPRESSO, ESPRESSO LUNGO, CAFFÈ, AMERICANO, CAPPUCCINO, LATTE MACCHIATO, CAFE 'AU LAIT, FLAT WHITE, CORTADO, CAPPUCCINO XL, LATTE MACCHIATO XL
 • Подесување на сила на аромата : 5
 • Подесување на температурата : 3
 • Подесување на должината на млекото
 • Притисок 15 Bar
 • Gaggia adapting system
 • Филтер за вода Intenza+
 • Автоматска чистење
 • Автоматска декалцификација
 • Фрекфенција: 50 Hz
 • Напојување: 230 V
 • Димензии на производот: 26 x 38 x 40 см
 • Тежина на производот: 9,6 кг
 • Обработен преден панел против отпечатоци

Гаранција : 24 месеци

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.