Gaggia MAGENTA PLUS

Rating: нема рејтинг.
^^^ Гратис сет од 6 еспресо шољи Gaggia ^^^

With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден
 • Производител Gaggia
32900,00 ден
37905,00 ден

Опис

Најдобрите функции и технологии, одсега на едно место, во една машина, Gaggia Magenta.

100% произведена во Италија, комплетно нов екран на допир со нов интерфест, професионален стимер за пареа, 100% инокс,.

Висока верзија, со држач на шољи од нерѓосувачки челик, 100% керамички ножеви, Оптиарома и Аромалид, техологија за максимално зачувување на свежина на кафето и аромата при приготвувањето.

Pre-brewing функција која го распространува кафето во перфектна форма пред започнувањето на екстракцијата.

Quick Heat бојлер кој брзо ја постига температурата за подготовка на перефектно кафе, дури од првото кафе

 

 • Капацитет на резервоар за вода : 1.8 литри
 • Капацитет на сад за отпадоци: 15 кафиња
 • Капацитет на контејнер за кафе : 250 гр.
 • 100 % Керамички нож
 • Степени на мелење: 5
 • Регулирање на височината на дозерот
 • Опција за мелено кафе
 • Регулирана должина на кафето
 • Регулирана температура на кафето : 3
 • Колор TFT дисплеј
 • Мени на 21 јазици
 • 5 пијалоци со избирање на едно копче:  ESPRESSO, ESPRESSO LUNGO, COFFEE, AMERICANO, HOT WATER
 • Подесување на силата на аромата : 5
 • Подесување за температурата : 3
 • Притисок на пумпата 15 Bar
 • Gaggia adapting system
 • Филтер за вода Intenza+
 • Автоматско чистење
 • Автоматско плакнење и декалцификација
 • Напојување: 230 V 1900 W
 • Размери на производот: 43.5 x 35.7 x 22.4 см
 • Тежина на производот : 7.6 кг
 • Обработена предна страна против отпечатоци

Температура на група (приготвување на кафе): 85 C

Гаранција : 24 месеци

 

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.