Gaggia Anima CLASS

Rating: нема рејтинг.
Висока класа на кафемат!!

With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден
 • Производител Gaggia
39900,00 ден
47405,00 ден

Опис

Технички карактеристики:

 

 • Капацитет на резервоарот за вода : 1.8 литри
 • Капацитет на резервоарот за млеко : 0,5 литри
 • Капацитет на садот за отпадоци : 15 кафиња
 • Капацитет на контејнерот за кафе : 250 гр.
 • Керамички ножеви
 • Подесувања на ножевите : 10
 • Регулирање на височината на дозерот
 • Опција за мелено кафе
 • Регулирање на должина на кафето
 • Регулирање на температура на кафето : 3
 • Регулирање на должина на млекото
 • LCD дисплеј + копчиња
 • Избор на 17 јазици
 • 6 пијалоци : ESPRESSO, ESPRESSO LUNGO, CAPPUCCINO, LATTE MACCHIATO, CAFE 'AU LAIT, MILK FROTH, HOT WATER
 • Подесување на сила на аромата : 5
 • Подесување на температурата : 3
 • Подесување на должината на млекото
 • Притисок 15 Bar
 • Gaggia adapting system
 • Филтер за вода Intenza+
 • Автоматска чистење, автоматско чистење на системот за млеко
 • Автоматска декалцификација
 • Фрекфенција: 50 Hz
 • Моќност: 1500 W
 • Напојување: 230 V
 • Димензии на производот: 22 x 34 x 43 см
 • Тежина на производот: 8,7 кг
 • Обработен преден панел против отпечатоци

Температура на група (приготвување на кафе): 85 C

Гаранција : 12 месеци

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.