Kimbo Ottima

Rating: нема рејтинг.
Kimbo Ottima - перфектен кафемат за потрошувачка од 1кг кафе на ден!

With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден
 • Производител Kimbo

Опис


Четвртина завртување за пареа

 Едно копче за бекфлаш

 LED осветлена работна зона  • Контролен панел во калено стакло со капацитативни touch копчиња.

 

  • Моно блок глава на група од месинг со систем за инфузија-екстракција.

 

  • Бакарен бојлер со независен термо сифон ermo-siphon разменувач на топлина за секоја група.

 

  • Две цевки од нерѓосувачки челик и една за топла вода.

 

  • Електронско контролирано ниво на вода

 

Технички информации  

Модел 2 групи 3 групи 3 групи TALL верзија
Gaggia Vetro      
Димензии/Тежина/Електрични спецификации      
Ширина 470 mm 470 mm 520 mm
Висина 530 mm 530 mm 530 mm
Длабина 730 mm 900 mm 900 mm
Тежина 45 kg 62 kg 62 kg
Капацитет на бојлер

 

13 литри

 

18 литри

 

18 литри
Максимална абсорбирана моќ 3500 W 4600 W 4600 W

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.