Gaggia MAGENTA MILK

Rating: нема рејтинг.
^^^ Гратис сет од 6 еспресо шољи Gaggia ^^^

With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден
 • Производител Gaggia
36900,00 ден
42485,90 ден

Опис

Најдобрите функции и технологии, одсега на едно место, во една машина, Gaggia Magenta.

Комплетно нов пристап со надворешно карафе за млеко изработено од стакло. Лесно миење, може да се пере во машина за садови.

100% произведена во Италија, комплетно нов екран на допир со нов интерфест, професионален стимер за пареа, 100% инокс,.

Висока верзија, со држач на шољи од нерѓосувачки челик, 100% керамички ножеви, Оптиарома и Аромалид, техологија за максимално зачувување на свежина на кафето и аромата при приготвувањето.

Pre-brewing функција која го распространува кафето во перфектна форма пред започнувањето на екстракцијата.

Quick Heat бојлер кој брзо ја постига температурата за подготовка на перефектно кафе, дури од првото кафе

 

 • Капацитет на резервоар за вода : 1.8 литри
 • Капацитет на сад за отпадоци: 15 кафиња
 • Капацитет на контејнер за кафе : 250 гр.
 • 100 % Керамички нож
 • Степени на мелење: 5
 • Регулирање на височината на дозерот
 • Опција за мелено кафе
 • Регулирана должина на кафето
 • Регулирана температура на кафето : 3
 • Колор TFT дисплеј
 • Мени на 21 јазици
 • 9 пијалоци со избирање на едно копче:  RISTRETTO, ESPRESSO, ESPRESSO LUNGO, COFFEE, AMERICANO, CAPPUCIONO, FROTHED MILK, CAFE AU LAIT, HOT WATER
 • Подесување на силата на аромата : 5
 • Притисок на пумпата 15 Bar
 • Gaggia adapting system
 • Филтер за вода Intenza+
 • Автоматско чистење
 • Автоматско плакнење и декалцификација
 • Напојување: 230 V 1900 W
 • Размери на производот: 43.5 x 35.7 x 22.4 см
 • Тежина на производот : 7.7 кг
 • Обработена предна страна против отпечатоци

Температура на група (приготвување на кафе): 85 C

Гаранција : 24 месеци

 
 

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.