KIMBO 100% ARABICA

Rating: 4/5

Kimbo 100% Arabica - Espresso Point компатибилни


With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден
  • Производител Kimbo

Опис

Kimbo 100% Арабика ЕСЕ патрони .

Полн вкус на 100% абарика со потекло од јужна и централна Амрика, се карактеризира со нежна арома, нота на бадем и вкус кој останува во устата.

 

Пакување 18 x 7 грама / кутија, сите пакувани во индивидуална алуминиумска фолија

 

Цена 12 денари / патрон

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.