Fiorenzato

Mелници Baratza, Fiorenzato

Производител
Fiorenzato
Резултати 1 - 1 од 1

Fiorenzato F4 Nano

Rating: нема рејтинг.

Професионална мелница за вистински љубители на кафе

29900,00 ден