Gaggia

Производител
Gaggia
Резултати 1 - 14 од 14
Sale
36900,00 ден
42485,90 ден

Gaggia MAGENTA MILK

^^^ Гратис сет од 6 еспресо шољи Gaggia ^^^
Rating: нема рејтинг.
Sale
8900,00 ден
11097,90 ден

Gaggia MD15 Grinder

Најновата мелница на Gaggia по екстра цена
Rating: нема рејтинг.
21900,00 ден

Gaggia Classic PRO

*** Безвременски дизајн и квалитет ***

Rating: нема рејтинг.
Sale
32900,00 ден
37905,00 ден

Gaggia MAGENTA PLUS

^^^ Гратис сет од 6 еспресо шољи Gaggia ^^^
Rating: нема рејтинг.
6990,00 ден

Gaggia Viva Style

За љубителите на традицијата
Rating: нема рејтинг.
Sale
23900,00 ден
25555,00 ден

Classic PRO Color Vibes

Која е вашата боја? одберете од 5-те опции
Rating: нема рејтинг.
Sale
29900,00 ден
37905,00 ден

Gaggia ANIMA

Промо цена!!!
Rating: нема рејтинг.
14900,00 ден

Gaggia Carezza Deluxe

*** Со Panarello стимер *** .

Rating: нема рејтинг.
Sale
39900,00 ден
47405,00 ден

Gaggia Anima CLASS

Висока класа на кафемат!!
Rating: нема рејтинг.
Sale
32900,00 ден
37905,00 ден

Gaggia Anima DeLuxe

Кафемат со Cappucinatore!!!
Rating: нема рејтинг.
9990,00 ден

Gaggia Viva Prestige

Целосно Иноксен дизајн!!!
Rating: нема рејтинг.
7990,00 ден

Gaggia Viva Deluxe

Комбиниран дизајн на инокс и АБС
Rating: нема рејтинг.
7490,00 ден

Gaggia Viva CHIC

Шик дизајн и Капучино боја која одговара на вашиот ентериер
Rating: нема рејтинг.
7990,00 ден

Gran Gaggia White

Гран Гаџиа, бела боја за вашиот бел ентериер
Rating: нема рејтинг.