Kimbo

Results 1 - 18 of 37
Page 1 of 3
1950,00 ден

Kimbo Gran Gourmet

KIMBO 100% ARABICA TOP SELECTION

Rating: нема рејтинг.
70,00 ден

Шеќер / 1 кг

Kimbo брендиран шеќер

Rating: нема рејтинг.
149,00 ден

KIMBO TAKE AWAY CUP

Kimbo брендирани "take away" хартиени чаши за носење

Rating: нема рејтинг.
159,00 ден

KIMBO CAPPUCINO CUP

Kimbo голма шоља за капучино со чинија

119,00 ден

KIMBO ESPRESSO CUP AND SAUCER

Kimbo еспресо шоља и чинија

249,00 ден

KIMBO NAPOLETANO

Kimbo Espresso - Espresso Point компатибилни

Rating: нема рејтинг.
249,00 ден

KIMBO 100% ARABICA

Kimbo 100% Arabica - Espresso Point компатибилни

279,00 ден

Dolce Gusto Napoli Kimbo

Kimbo Napoli - Dolce Gusto компатибилни

279,00 ден

Dolce Gusto Intenso Kimbo

Kimbo Armonia - Dolce Gusto компатибилни

Sale
1260,00 ден
1330,00 ден

Kimbo Crema Suprema

KIMBO CREMA SUPREMA

1350,00 ден

Kimbo Unique

KIMBO UNIQUE.

Rating: нема рејтинг.
1242,00 ден

Kimbo Extra Cream

KIMBO EXTRA CREAM

Rating: нема рејтинг.
199,00 ден

KIMBO BIO ORGANIC

Kimbo Bio Organic- Nespresso компатибилни

Rating: нема рејтинг.
199,00 ден

KIMBO LUNGO

Kimbo Lungo 100% Arabica- Nespresso компатибилни

Rating: нема рејтинг.
299,00 ден

Kimbo UNO Dolce

Kimbo UNO Dolce- Долче УНО капсули.

Rating: нема рејтинг.
299,00 ден

Kimbo UNO Decaffeinato

Kimbo UNO Decaffeinato - безкофеински УНО капсули.

Rating: нема рејтинг.
299,00 ден

Kimbo UNO Napoli

Kimbo UNO Napli - Уно капсули Наполи
Rating: нема рејтинг.
299,00 ден

Kimbo UNO Sublime

Kimbo UNO Sublime
Rating: нема рејтинг.
Page 1 of 3