Saeco

Кафемати за капсули, за домашна и канцелариска употреба

Производител
Saeco
Резултати 1 - 2 од 2

Saeco AREA

Rating: нема рејтинг.

Saeco AREA - професионална машина за Nespresso и Lavazza Blue капсули

59000,00 ден

SGL Jolly

SGL Jolly - кафе машина за капсули EP - NES - BLUE компатибилна.

7990,00 ден