Мелено кафе

Кафе за дома и канцеларија

Производител
Kimbo
Резултати 1 - 7 од 7

KIMBO AROMA ITALIANO

Rating: нема рејтинг.
250 гр вакум пакување
199,00 ден

Sale

KIMBO ESPRESSO NAPOLETANO

Rating: нема рејтинг.
250 гр лименка или вакум пакување
329,00 ден
379,05 ден

Sale

KIMBO AROMA ANTICA TRADICIONE

Rating: нема рејтинг.
250 гр лименка
299,00 ден
331,55 ден

Sale

KIMBO AROMA GOLD

Rating: нема рејтинг.
250 гр лименка
349,00 ден
398,05 ден

Sale

KIMBO AROMA INTENSO

250 гр вакум пакување
279,00 ден
379,05 ден

Sale

Kimbo Eletto Latina

Rating: нема рејтинг.
250 гр лименка
379,00 ден
447,28 ден

Sale

Kimbo Decaf

Rating: нема рејтинг.
260 гр лименка
349,00 ден
391,23 ден