Кафемати за капсули

Кафемати за капсули, за домашна и канцелариска употреба

Manufacturer:
Select manufacturer
Results 1 - 3 of 3

Saeco AREA

Rating: нема рејтинг.

Saeco AREA - професионална машина за Nespresso и Lavazza Blue капсули

59000,00 ден

Indesit UNO

Rating: нема рејтинг.

Indesit UNO - кафе машина за УНО капсули.

5990,00 ден

SGL Jolly

SGL Jolly - кафе машина за капсули EP - NES - BLUE компатибилна.

7990,00 ден