Кафемати за капсули

Кафемати за капсули, за домашна и канцелариска употреба

Производител
Saeco
Резултати 1 - 3 од 3

Lavazza Jolie A Modo Mio

Rating: нема рејтинг.

Jolie A Modo Mio, новиот тренд во капсулите

5990,00 ден

Nespresso Essenza Mini

Rating: нема рејтинг.

*** 14 капсули подарок ***

6990,00 ден

SGL Jolly Nespresso

*** 10 капсули подарок ***

7990,00 ден