Nespresso Essenza Mini

Rating: нема рејтинг.

*** 14 капсули подарок ***


With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден

Опис

 • Целосно автоматската DeLonghi Essenza Mini е прекрасен кафемат за капсули!
 • Модерниот дизајн, големиот резервоар за вода, високиот притисок и ергономноста го става овој апарат, водечки на пазарот.
 • Целосно се вклопува во модерните естетски решенија на канцелариите, машина која е способна вашата кафе пауза да ја направи совршена!
 • Димензии: Височина: 205 mm. / Ширина: 110 mm. / Длбочина: 325 mm.
 • Тежина: 2,3 kg.
 • Резервоар за вода: 0.6 lt.
 • Напојување: 220 / 240 V.
 • Моќност: 1150 W.
 • Машината работи со систем: Nespresso
 • Притисок: 19 бари
 • Гаранција: 12 месеца;

ДОБИВАТЕ 14 ГРАТИС НЕСПРЕСО КАПСУЛИ СО КУПУВАЊЕ НА СЕКОЈ АПАРАТ

 

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.