Indesit UNO

Rating: нема рејтинг.

*** 16 капсули Napoli подарок ***


With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден

Опис

 • Целосно автоматската Индесит УНО е прекрасен кафемат за капсули!
 • Модерниот дизајн, големиот резервоар за вода, високиот притисок и ергономноста го става овој апарат како бр.1 на пазарот.
 • Целосно се вклопува во модерните естетски решенија на канцелариите, машина која е способна вашата кафе пауза да ја направи совршена!
 • Димензии: Височина: 360 mm. / Ширина: 240 mm. / Длбочина: 130 mm.
 • Тежина: 4,2 kg.
 • Резервоар за вода: 1 lt.
 • Напојување: 220 / 240 V.
 • Моќност: 1300 W.
 • Машината работи со систем: UNO (Kimbo / Illy)
 • Притисок: 20 бари
 • Гаранција: 12 месеца;

ДОБИВАТЕ 16 ГРАТИС УНО КАПСУЛИ СО КУПУВАЊЕ НА СЕКОЈ АПАРАТ

 

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.