product17

Lavazza Jolie A Modo Mio

Rating: нема рејтинг.

Jolie A Modo Mio, новиот тренд во капсулите


With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден

Опис

Тип на капсули A Modo Mio®

Прекрасен дизајн на новиот тренд сетер кој работи на системот A Modo Mio, капсули кои ќе бидат популарни во наредните 10 години.

Дизајн и бои кои пленат и ќе ги задоволат сите барања на клиентите.

Квалитетно изработен, достапен на прекрасна цена.


Спецификации

Димензии 124х330х210 мм

Тежина 2.5 кг

1250 W

Термоблок систем

Ислучување автоматско на 9 минути

Капацитет на резервоар 600 мл

Спремен за работа за 25 секунди

10 бари притисок

Автоматско исфрлање на капсули

Достапен во црна, бела, црвена, сина и жолто/зелена боја

 

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.