product17

Saeco AREA

Rating: нема рејтинг.

Saeco AREA - професионална машина за Nespresso и Lavazza Blue капсули


With shipment Shipment Name 2 for 0,00 ден
  • Производител Saeco

Опис

Тип на капсули 
Nespresso® или Lavazza Blue®


Капацитет 
4 литри вода
40 капсули во контејнер за ѓубре 
2.5 л контејнер за ѓубре

Интегрирана топла вода 
Едно електрично коло 
8 директни зони со "one touch" 
(1 функција на континуирана доза) 
Додатна опција за поврзување со водоводна мрежа

 

 
 
СПЕЦИФИКАЦИИ
 

Димензии (w x h x d)

280 x 380 x 480 mm

Тежина

9 kg

 

Напојување

230 V/50 Hz

Апсорбирана моќ

1300 W

 

Снабдување со вода

независен резервоар

 

Поврзување со водоводна мрежа

можно (со додатен елемент)

Канистер со вода

4 l

Контејнер за искористени капсули

40

Контејнер за отпад

2.5 l

Максимални големини на чаши

h 90-140-160 mm

 
 
ДОПОЛНИТЕЛНИ ФРИЖИДЕРИ ЗА СВЕЖО МЛЕКО
 

Додади коментар

Security code
Refresh

Reviews

Нема коментари.