Аутлет за капсули

Индивиа ДООЕЛ Скопје

Пратете порака, јавете се на нашиот инфо број 075 20 40 60 или посетете го нашиот тренинг центар и изложбен салон на Gaggia Milano кафемати и Кимбо кафе еспресо и капсули во Скопје.

Contact image

Индивиа ДООЕЛ Скопје

Address:
Томе Арсовски 49, локал 7 Скопје 1000 Македонија

Phone: +389 75 20 40 60

http://www.espresso.mk