Skip to content

EDO Dynamometric Tamper 58.3mm

3.600,00 ден

Идеален за постојан притисок врз меленото кафе.

Сјајна прилагодлив динамометриски тампер, произведена во Италија

Идеален за постојан притисок врз меленото кафе.
Прилагодлив притисок за 11-14 kg.

Овозможува употреба на погрубо мелење кое помалку го загрева кафето и го ограничува трошењето на лушпата.

Category: