Skip to content

Gaggia Decalcifier

600,00 ден

1 шишенце, 250 мл средство наменето за декалцификација на сите Gaggia машини.

Го отстранува бигорот и дава бојлерот да работи на соодветна температура која ќе произведе перфектно кафе.